A A A
08/10/2021 | Noutăți

Reuniunea ministerială a Comisiei Economice a Națiunilor Unite pentru Europa (UNECE) privind dezvoltarea urbană, locuințe și gestionare terenurilor

Secretarul de stat al Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Ana Mardare a participat astăzi, la Reuniunea ministerială a Comisiei Economice a Națiunilor Unite pentru Europa (UNECE) privind dezvoltarea urbană, locuințe și gestionare terenurilor și la cea de-a 82-a sesiune a Comitetului pentru dezvoltare urbană, locuințe și gestionarea terenurilor.

Ana Mardare a expus...Read more

13/09/2021 | Noutăți

Delegația Republicii Moldova participă la lucrările celei de-a 48-a sesiuni a Consiliului ONU pentru Drepturile Omului

Astăzi, 13 septembrie, la Geneva a demarat cea de-a 48-a sesiune a Consiliului pentru Drepturile Omului.

În următoarele 4 săptămâni, Consiliul va discuta circa 90 de rapoarte prezentate de experți și organisme în domeniul drepturilor omului cu privire la numeroase subiecte de actualitate,...Read more

08/09/2021 | Noutăți

Consolidarea cooperării moldo-elvețiene la nivelul autorităților cantonale

Geneva, 07 septembrie 2021. Perspectivele de cooperare moldo-elvețiene în domeniul economic și cultural au fost discutate în cadrul întrevederii Ambasadorului Tatiana Molcean cu Președintele Consiliului de Stat din Cantonul Geneva, dl Serge Dal Busco și Șeful protocolului a.i. al Cancelariei de Stat al Cantonului Geneva, dna Marion Bordier Buschi.

În cadrul întrevederii, Ambasadorul...Read more

26/07/2021 | Noutăți

La data de 23 iulie 2021, la Geneva, a avut loc ședința Informală a Comitetului privind negocierile comerciale și reuniunea Șefilor delegațiilor din cadrul Organizației Mondiale a Comerțului.

La data de 23 iulie 2021, delegația Republicii Moldova, reprezentată de Ambasadorul Tatiana Molcean și Elena Craveț, Secretar I, Delegat de țară pe lângă OMC, au participat la lucrările Consiliului General din cadrul OMC....Read more

Subscribe to <none>

Noutăţile MAEIE

14/10/21 | Comunicate de presa

14 octombrie 2021, Chișinău – Secretarul de stat Vladimir Cuc i-a primit la ministerul de externe pe co-raportorii pentru Republica Moldova a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, Pierre-Alain Fridez  și Inese Lībiņa-Egnere, aflați într-o vizită de documentare în țara noastră.

14/10/21 | Comunicate de presa

14 octombrie 2021, Stockholm – Ambasadorul cu misiuni speciale al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Vitalie Rusu, a participat la lucrările Forumului Internațional al comemorării Holocaustului și combaterii antisemitismului

12/10/21 | Comunicate de presa

12 octombrie 2021, Chișinău – Viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe și integrării europene Nicu Popescu a avut o convorbire telefonică cu ministrul afacerilor externe al Danemarcei Jeppe Kofod. Oficialii au vorbit despre agenda bilaterală, consolidarea democrației și procesul de integrare europeană a Republicii Moldova.

12/10/21 | Comunicate de presa
 Direcția Purtător de Cuvânt și Comunicare, MAE român

12 octombrie 2021, București – Aflat într-o vizită de lucru la București, viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe și integrării europene Nicu Popescu, a desfășurat o întrevedere cu Bogdan Aurescu, ministrul afacerilor externe al României.